tisdag 22 oktober 2013

Duktig

Idag har jag varit så himla duktig och tagit tag i dåligt samvete-saker som förföljt mig i veckor...

- Ändrat antal föräldradagar från 4 till 5 i veckan efter att fått ut 11 000 efter skatt förra månaden. Via blankett eftersom vi inte får e-leg till macen att funka.

- Fyllt i skattejämkning för 2014 via ytterligare en blankett (och fått lite smått ångest när jag inser hur sjukt mycket pengar vi betalar i ränta på ett år. Snacka om ägda av banken...)

- Fyllt i ytterligare en blankett, denna till CSN om inkomstminskning för att betala mindre per månad.

- Köpt frimärken och postat samtliga tre brev.

- Ringt banken för att få räntebeloppet samt öppna sparkonto med månatlig överföring till Elias. Ett telefonsamtal på trettiotvå spännande minuter.

- Ringt försäkringsbolaget och tecknat barnförsäkring för Elias.

- Bytt tandläkare till en närmare eftersom min braiga tandläkare i Hornstull gått i pension. Bokat tid hos den nya och bokat av den gamla.

Allt detta gjorde jag medan Elias sov sin förmiddagslur, barnen var på dagis, mamma och Mimi ute och handlade och Dylan spelade Wii. Otroooooligt skönt att ha alla dessa måsten avklarade!

Efter detta åkte mamma, Dylan och jag till Centralen för att Dylan skulle träffa sin pappa och storasyster. Det var mysigt att hinna umgås lite med Dylan utan de andra barnen och få lite tid med bara honom. Medan Dylan träffade pappan på McDonalds fikade mamma och jag i närheten. Sen mötte vi upp Mimi och gick en liten sväng på stan i ösregnet. Jag köpte en burk på H&M Home och sen fleeceställ och extravantar till barnen på Stadium.

Efter det sade jag hejdå till de andra och knallade bort till Odenplan i fortsatt ösregn för att gå med Elias till BVC. Ett halvkilo hade han gått upp sedan vi var där för en och en halv vecka sen och närmar sig nu femkilosstrecket!

Sen hem och pusta med en kopp te innan övriga familjemedlemmar anlände, mamma, Mimi och Dylan hade hämtat Nadia och Olivia på dagis. Barnen öste på en stund när vi kom hem och sen åkte Mimi och Dylan hem till pappa där de ska sova sista natten, innan de åker hem till Tel Aviv imorgon.

Och jag slöar lite i soffan med Elias medan Johan lagar middag och nu vill jag inte göra nån mer nytta idag!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: