torsdag 24 oktober 2013

T-shirts

Mamma och jag var förpassade från lägenheten hela eftermiddagen eftersom städerskan skulle komma. Vi ägnade förmiddagen åt att röja upp i kaoset hemma och jag tokrensade i barnens rum (hade påbörjat det redan dagen innan) och det var otroligt skönt att få det gjort! 

Så lämnade vi en dammig lägenhet bakom oss, gjorde lite ärenden på stan och åt lunch på Hard Rock Café av alla ställen. Sen ned på stan för att handla pyssel på Panduro och så köpte jag två t-shirts som inte var svarta eller grå som resten av min garderob...

Blå tishan... (Vad trött jag ser ut... Snuvig bebis påverkar nattsömnen.)

Lite muntrare i gröna tishan, med lite grejor på axlarna. De kommer båda att se bättre ut när den dära magvalken försvunnit...

Vi knallade vidare, tog en lång mysig fika och hade en väldigt mysig dag ihop innan det var dags att hämta barnen på dagis och gå hem till en skinande lägenhet. 

Elias och jag på café. Många Julia-bilder idag...

Annars tycker jag att det är väldigt mycket vardag just nu. Känns verkligen att det är höst och att det bara blir mörkare och som att jag mest tjatar på barn, lagar mat och plockar undan.. Johan och jag hinner knappt prata med varandra! Han kommer hem helt slut på kvällarna efter intensiva jobbdagar och jag är rätt trött eftersom Elias som sagt är snorig och rosslig och sover lite sämre på nätterna. Så vi bara kraschar framför tvn när barnen är lagda, och sen stupar vi i säng. Inte mycket till kvalitetstid... Men nu kom vi på att vi ju faktiskt på kvällstid kan utnyttja att mamma är här (hon hjälper ju redan till jättemycket på dagarna, man skulle verkligen behöva vara tre vuxna jämt...) och ikväll tänkte vi gå ut och bara ta en promenad när barnen sover, och på lördag ska vi ut och dricka viiiin!

Men nu, middagslagning och tvätt...

Inga kommentarer: