måndag 20 februari 2012

Vab


Lille skrutt är sjuk. Vi hämtade barnen hos deras farmor på eftermiddagen igår. De hade varit uppe sen 04:15 (Nadia) respektive 05:30 (Oliven) och var inte så lite trötta... För att inte tala om vad den stackars farmodern var! Men vi stannade och fikade med Johans kusin Pyret med familj som kom förbi, och sen somnade båda barnen på en sekund i vagnen när vi gick, och vaknade när vi kom hem. Då var de båda hängiga och hade feber, Olivia mer än Nadia. Nadias var nog bara trötthet, hon orkade äta lite middag, men Olivia ville inte ha någon, bara gå och lägga sig. Så vi lade henne vid halv sju och sen Nadia en timme senare. Båda somnade på stört, men Oliven vaknade en massa gånger inatt och ville dricka. Hon hade 39,9 när hon gick och lade sig och vägrade ta någon Alvedon.

Idag hade hon fortfarande hög feber så jag tog första vabbdagen, som Oliven och jag inledde med ett gemensamt tvåtimmars sovpass när de andra gått. Skönt och välbehövligt efter den stökiga natten! Nu ligger lillskruttan däckad på soffan och kollar på film och jag passar på att jobba undan lite i mailen. Hon vill fortfarande inte äta något, men jag har lyckats få i henne en jordgubbe, en halv sharonfrukt och lite halloumiost och avocado. Och hon dricker mycket, så det är bra.

Och jag är helt övertygad om att detta sker för att jag återigen varit övermodig och sagt att vi klarat oss så bra med sjukdomar denna vinter. Förra gången jag sade så fick vi kräksjukan, nu detta. Hädanefter håller jag tyst!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: