lördag 18 februari 2012

En skön lördag...

Jag har en alldeles särdeles skön lördag. Vi kom iväg tidigt hela familjen, och började dagen med ett besök hos tandläkaren, dit Olivia var kallad för sin första koll. De hade familjedag med ballonger och ansiktsmålning och Oliven var mycket duktig och lät tandsköterskan räkna tänderna på henne utan krångel. Tandsköterskan blev alldeles till sig av våra söta barn där en har bruna ögon och en gröna, och började visa bilder på sina egna döttrar, som hade samma ögonfärger. Väldigt gullig! Efter besöket blev Olivia målad som en liten katt och var så söt så. Nadia fick också en liten påse med tandborste och klistermärken, men ville inte ha någon ansiktsmålning.

I tandläkarstolen med David i fast grepp


Liten kissemiss



Sen skildes jag åt från mina sötnosar och gick till Sats. Johan tog med barnen till Solna. Han skulle på fotboll och barnen hem till farmor och Henning, där de ska vara idag och sova i natt. Vi ska på fest i kväll hemma hos en jobbarkompis, här i Vasastan (skönt!). Jag tränade mitt sköna och jobbiga pass och gick sen hem via Ica och gjorde mig en god sallad med quinoa, avocado, grillad halloumi och kyckling.

Och nu ligger jag på soffan och kollar på dålig tv (ett program som tydligen heter "Embarrasing bodies", högkvalitativt...) och har det sååå skönt.... Hade tankar på att gå ut och shoppa eller fika med någon kompis, men vädret är så ruggigt och det är så ovant och lyxigt att vara ensam hemma, så jag stannar inne och njuter av lugnet. Nu kaffe och sen en lång, varm dusch utan någon som bankar på duschkabinen eller springer fram och tillbaka och släpper in kalluft i badrummet!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: