lördag 4 februari 2012

Lördagsmorgon

Johan tog första passet klockan sex och jag fick sova till åtta. Sen gick jag upp och åt god frukost med barnen; hemgjord müsli med vaniljyoghurt och blåbär. Nu sover Johan, Nadia ritar flaggor och drakar och Olivia håller på att stöka runt med olika kläder. Jag ska iväg och träna klockan elva, och sen ska Johan på AIKs första träningsmatch (utomhus i sexton minus och snö, jag är inte avis, ens om jag gillat fotboll..) och jag och barnen ska på kalas.

Jag var så trött igår kväll och barnen också. De är verkligen helt slut på fredagarna, i synnerhet Nadia som inte sover på dagis. Stunden innan hon fått i sig lite middag är hon som en gnällig zombie, sen får man tjata och truga i henne maten och sen är hon lite piggare. Igår bara längtade jag tills barnen var lagda, men hann med en liten powernap i soffan medan de åt popcorn och kollade på barnteve. När de somnat åt Johan och jag kalventrecôte från Köttbaren med klyftpotatis och smör- och vitlöksfräst shitakesvamp med färsk spenat. Vi åt till och med chêvre chaud med sallad och rostade frön till förrätt, mums. Och så lite Ben & Jerry's efterrätt. När jag i sedvanlig ordning sovit framför Skavlan och vi gick och lade oss, stod magen i fyra hörn.

En liten bild från häromkvällen, hela gänget i väntan på middagen, sysselsatta med olika apparater (Olivia kollar på tv)...



Inga kommentarer: