måndag 27 februari 2012

Söndag... Och måndagsmorgon

Söndagar är sköna tycker jag... Lugnt tempo, ingen stress. Även om vi oftast har några måsten som att veckohandla, tar vi det rätt lugnt och tar dagen som den kommer.

Igår hade vi tänkt äta en skön lunch ute men eftersom våra barn är så klädkrångliga orkade vi inte riktigt med tanken på att köra klädracet en gång till när vi äntligen kommit ut. Istället blev det varmkorv för barnen och snabb mat för Johan och mig på dåliga W i Västermalmsgallerian.

Sen gick vi till Kronobergsparken och lekte en bra stund i den sköna för-vårsolen, innan vi avslutade med Daglivs.






Vi försöker få Nadia att sluta med vagn, så igår fick hon gå och åka sparkcykel. Men hon blev lite trött efter handlingen...


När vi kom hem ville Nadia klä ut sig till zebra, det hade hon pratat om ända sen morgonen.

Vi hade hyrt två barnfilmer också som vi softade lite framför medan Johan lagade en fantastisk dragonkyckling. Vi hade köpt en sån där stor, god majskyckling och vilken skillnad det är.

Nu är det måndagsmorgon och jag är trött efter att Olivia varit uppe och kissat tre gånger inatt. Sista gången väckte hon Nadia. Klockan var halv sex och Johan lyckades efter ett tag övertala henne att gå och lägga sig igen. Men jag kunde förstås inte somna om..

Vet inte riktigt hur vi ska göra med dagis idag. Utslagen ser bättre ut, men vet inte om man vågar...


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Elin sa...

Vilken otroligt söt zebra! ;-)