torsdag 16 september 2010

Mycket nu

Det är mycket nu. Mycket på jobbet. Mycket hemma. Hinner inte med någonting känns det som, inte blogga, inte städa, inte ringa, inte träna (fast mest för att jag fortfarande har ont i halsen). Morgnarna är aningen kaotiska... Vi har ju en plan där en av oss lämnar och den andra hämtar, och tanken var att den som inte lämnar skulle kunna sticka tidigt till jobbet och lämna den andra med påklädnad och vagnsroddande. Men det visade sig inte vara så lätt som man kunnat tro. Att få på TVÅ trilskande barn (även om det är mest en av dem som trilskas..) höstmunderingen med regnställ och stövlar, hinna borsta små tänder och undvika att stressas/svettas ihjäl innan hela packet är utanför dörren, är inte det lättaste. Därför hjälps vi oftast åt och skiljs åt först utanför porten. Med den konsekvens att den som skulle vara tidigt på jobbet inte kommer fullt så tidigt till jobbet ändå..

Mitt kolhydratsfria liv tar ju också lite mer tid - att koka ägg och sleva upp keso och avocado tar mer tid än att slänga i sig en macka på stående fot, i synnerhet som Nadia alltid vill skala ett eget ägg som hon och Olivia sen delar på. Nadia äter bara vitan så Olivia brukar få det gula..

Ja, högt tempo precis hela tiden barnen är vakna, hur sjutton ska man hinna med någonting annat?! Samtidigt är det ju de som är det viktigaste i livet, men det vore lite kul att hinna prata med min man ibland.. Så ikväll har vi bestämt mysdate när barnen somnat, middag utan barn och senaste avsnittet av True Blood. Yay!

.

1 kommentar:

Elin sa...

Vet precis hur det känns! Hoppas ni fick en mysig kväll?! Kram