måndag 6 september 2010

Lite kämpigt...

Det är allt lite kämpigt just nu. Gårdagens middag hos pappa och Titti blev inte så lyckad som den kunde ha varit eftersom Olivia från ingenstans, från soffhoppande pladderkvarn, plötsligt inte ville äta och fick hög feber. Vi andra åt ändå upp den goda hemgjorda korven och Nadia fick sitt efterlängtade skumbad i det stora badkaret men Olivia var ynklig och klängig och somnade i min famn. Då vet man att något är fel.. Så natten blev förstås lite stökig, men Livisen fick sova hos oss vilket innebar att barnen inte väckte varandra imorse och Nadia sov ända till halv sju. Det var värt lite barnfötter i ansiktet. Men sen var det ett himla gnölande och har varit så sen dess, Nadia är inte särskilt kul just nu.

Jag hade en superstressig dag på jobbet med en riktig ångestpresentation för en kund, som ändå gick rätt bra, men fick släppa allt för att springa iväg och hämta Nadia på dagis. Nu går hon (och Olivia förstås i vanliga fall) ända till fyra, så det är ändå inte fullt så tidigt som innan. Men hon ville förstås inte gå hem och inte sätta på sig stövlarna och det tog ett tags övertygande innan vi kom iväg. Och så fick jag höra att hon just nu är väldigt otrevlig och bossig mot vissa av sina kompisar, precis som hon kan vara med Olivia ibland, och det skar ju i hjärtat förstås. Hon är fasernas drottning, den där lilla tjejen. Hoppas att även denna passerar, snabbt!

Imorgon blir jag hemma med Olivia men datorn är med för jag kommer att behöva jobba när hon sover. Sammanfattningsvis lite halvjobbig period med för mycket på jobbet och sura och sjuka barn. Kan bara bli bättre... (hoppas jag).

.

2 kommentarer:

Elin sa...

Huh va jobbigt Julia, både med Nadia och Olivia. Hoppas Oliven blir frisk snart och Nadia... ja det är ju som du säger ännu en fas att rida ut. Du är duktig som orkar allt, jag hejar på er! Vad tror du om träning imorgon kväll förresten?! Kram!

Anonym sa...

Det kanske inte är hon som är otrevlig utan de andra som är trögfattade :-)

KRAM

Å-M