söndag 20 juni 2010

Lite smått och gott

Lite blandade bilder från de gångna veckorna. Här nedan en nyväckt trettioåring. Vad överraskar man med när ens man inte äter frukost?! Jo men han äter två saker: bacon och blodgrapefrukt. Så det fick det bli. Jag kompletterade med kaffe och toast.

"Barnen" hade köpt paket.

Nadia hjälpte förstås till med paketöppningen och Olivia erbjöd storsint sin egen macka till födelsedagsbarnet. Nadia hade dessutom klätt sig själv i sin ryschiga kjol som hon gillar, och vita tights och t-shirt. Ni kan ju tänka er hur hon såg ut när hon kom hem från dagis. Inte direkt vit längre. Men hon får sätta på sig det hon vill just nu, så länge vi slipper de där eländiga klädfighterna.

Förra torsdagen kom Elin och Thea över och lekte. Det var så himla länge sen vi sågs, vi som är vana att ses flera gånger i veckan. Men tjejerna hittade snabbt tillbaka till varandra, och drog igång ett stort bäddprojekt. Leka med täcken och kuddar är bland det bästa Nadia vet.

Thea bäddade ned sig på köksgolvet.

Alla mina barn älskar Elin. Olivia trivdes mycket bra i famnen här. Sen tog sig mammorna ett glas vitt vin på balkongen och det blev en flaska och sen somnade jag i soffan innan middagen... Och hade ont i huvudet hela dagen efter som var dagen för Johans överraskningsfest. Orutinerat!

Olivia under matstolen. Snart ska hon få en Tripp trapp som Nadia har, för hon älskar att sitta i Nadias stol.

Mera bäddning

Finns det något mysigare än en vällingdrickande bebis i pyjamas... Så mysig, len, gosig och lite svettig av den varma vällingen. Jag älskar den där lilla stunden.

Slutligen. Igår valde Olivia karriär. Det blir reklambyrå. Hon får jobba lite på dregglandet bara.

1 kommentar:

Elin sa...

Sötaste ungarna! Kram