fredag 5 oktober 2012

Ääääääntligen freeeedag

Sällan har jag längtat efter helgen som denna vecka. Tuffa möten, hektiska deadlines, en galen mailbox och massor som jag inte hunnit med, trots att jag försökte jobba ikväll hemma igår kväll när Johan var borta. Dessutom en annalkande förkylning med halsont, huvudvärk och allmän hängighet som gjort att jag inte tränat sedan i måndags och mest känt mig lite eländig. Så jag tycker att jag gjort mig förtjänt av både soffa, Köttbaren-ribeye och Ben & Jerry's denna fredagskväll!

Imorse kom vår nya mäklare hit med sin fotograf och fotade lägenheten. Fotografen var toppen, hon stylade och fixade och flyttade på saker och det blev nog jättebra. Och jag gillar verkligen den nya mäklaren, och det är enormt skönt att höra en annan röst i telefon. Det blir visning söndag om två veckor, snälla alla högre makter, låt det gå vägen denna gång...

Lite bilder från barnen som inte ville bli fotade igår. De är roliga de där två. Om det inte vore för dessa eviga klädtjafs om överdragsbyxor på morgnarna (även om det där med att ta fram kläder kvällen före är otroligt lyckat med Nadia, bara vi kommer ihåg det) skulle allt vara fine and dandy. Jag upplever att året som skiljer dem åt nog inte varit så tydligt sedan de var riktigt små, nu är det stor skillnad igen. Nadia tar ansvar och sköter det mesta själv utan att man behöver säga åt henne, medan Olivia ska ha hjälp med allt och gråter och skriker mycket mer än sin storasyster. Det kan förstås ha med personlighet att göra också, Nadia är en väldigt "duktig" liten person medan Oliven är den ständiga lilla rebellen. Nu köttdags!





- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: