onsdag 16 november 2011

Dålig timing

När jag hämtade Nadia efter teatern idag verkade hon hängig. Hon brukar vara det efter teatern så jag fäste ingen större vikt vid det. Men så fort vi kom hem försökte hon lägga sig på hallgolvet med sin jacka över sig och det slutade med att jag bäddade med filt och kudde till henne på köksgolvet och så somnade hon där medan vi andra åt pannkakor och sedan tömde hela köket. Hon vaknade inte ens när vi bar det stora köksbordet över henne, men jag var lite orolig att tappa greppet.






Hon somnade med Charlie bredvid sig i sin nya korg - backen från frysen som ju ska bytas ut.

Nu sover hon i sin säng men hade feber och var så ynklig. Otroligt dålig timing eftersom vi åker till Tel Aviv imorgon bitti. Jag ringde Vårdguiden och känner mig lite skamsen att vi inte kollat upp hennes kissande (även om vi tycker att det avtagit lite) och vi måste försöka hitta en läkare i Israel och göra det. Jag hoppas hoppas att hon vaknar piggare imorgon.

När sjuklingen och argbiggan somnat tömde vi resten av köket. Nu är det nästan helt tomt och när vi kommer hem om en vecka ska det vara nyrenoverat. Nedan kan man se som före-bilder. Det är inte direkt fullt så cleant i vardagsrummet där alla grejor hamnat.



Det slitna trägolvet ska bli som nytt


Ny kyl och frys kommer och nya skåp som ska gå ända upp till taket (som ska målas det med)


Köksbänken ska slipas och lackas. Blir mycket spännande att komma hem och se resultatet. Men lite läskigt att lämna nycklarna till en främling och dra utomlands en vecka. Tur att vi har vår granne Mia som kan hålla lite koll!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: