fredag 4 november 2011

Nämen...

Är det inte fredag igen, minsann?! Dessutom en halvdagsfredag så jag jobbade på som sjutton (det är mycket nu...) för att kunna gå klockan ett. Med ett litet varmkorvsbreak, för när det är halvdag på vårt jobb får vi av någon anledning alltid halvdagskorv. Vid halv två kom Johan och jag iallafall iväg, och målet var att gå och köpa kylskåp. Lagom spännande fredagsshopping, men nödvändigt eftersom köket ska renoveras medan vi är i Israel, och vår hantverkare rådde oss att gå och titta och känna på kylskåp och inte bara köpa på nätet.

Det var förmodligen ett bra tips och vi var nästan helt ensamma på den stora vitvaruaffären nere vid Fryshuset och hade en superbra säljare som sålde oss ett fint Electrolux-skåp som det ska bli en ren fröjd att stoppa in matvaror i! Men först måste vi tömma både kyl och frys eftersom vi kommer att vara i Israel medan köket renoveras, så nu blir det till att äta isig, tinad mat i ett par veckor...

Så gick vi och handlade på Stor-Ica innan vi hämtade dagis. Vi ska ha middag imorgon och laga thai så vi köpte det vi kunde på Ica och får komplettera imorgon på asiatiska butiken vid Fridhemsplan. Jag tänkte också försöka komma iväg och träna på förmiddagen. Om jag tar med barnen till Mini-Sats kan Johan handla asiatiskt och ta Systembolaget under tiden. Småbarnsfamiljseffektivitet!

.

Inga kommentarer: