onsdag 5 oktober 2011

Liiiiidingö-Nadia

Nadia har plötsligt lagt sig till med en snobbig dialekt som jag inte förstår var den kommer ifrån. Från att ha kört en klassisk stockholmska med "va eeere", "va gööru" och sånt, har hon nu lagt sig till med att säga "fiiijn", "fyyyjra" och "Oliievieja" med en vidrig överklassaccent. Jag blir tokig och Johan med. Försöker att inte anmärka alltför mycket på den, utan hoppas att det ska gå över av sig självt. Snabbt.

Just nu sitter jag i ett väntrum hos läkaren. Har hostat så mycket och ville kolla upp det. Jag blev väldigt förvånad när läkaren misstänkte astma. Nu har jag fått andas in astmamedicin i två minuter och är helt skakig i hela kroppen. Jätteskumt känns det. Virus hade jag också visade sänkan. Vilken dålig uppladdning för Palma. Extra dålig eftersom de ringde från dagis och Olivia var sjuk. Suck.


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Elin sa...

Thea körde också den där hemska Lidingö-accenten ett tag innan sommaren. Skitskumt?! Funderade om det börjat nån ny på dagis som pratade så..? Men det gick över tack och lov! Krya på dig Julia, kram,