tisdag 13 januari 2009

Jobb, bajs och shampoo

Första riktiga jobbveckan satte fart och nu börjar jag äntligen lära mig lite saker - kul! Nadias mage är dock det stora i livet just nu för de senaste dagarna har vi fått börja dagen med total sanering. Hon bajsar ned sig totalt under natten eller morgontimmarna och vi har fått köra en tvättmaskin om dagen med smutsiga lakan, kuddar och pyamasar. Lilla tjejen själv är det bara att stoppa i duschen, tillsammans med ansvarig förälder. Man går liksom omkring med en konstant bajsdoft i näsan. Men faktum är att jag börjar oroa mig litegrann. Det här kan ju inte vara normalt. Även om hon är pigg och går upp i vikt så är det ju helt klart att någonting inte står rätt till i den lilla magen. Även på BVC verkar de vara oroliga, och efter morgonens bajsattack tyckte de att vi skulle åka in till Närakuten på Astrid Lindgren. Så vi packade ihop oss hela familjen och jag ringde till min nya chef och sa att jag skulle komma in sent. Bara för att få beskedet på akuten att de bara tar akuta fall och inte gör några utredningar.

Nadia är helt enkelt för frisk för att vara sjuk och vi fick rådet att be om remiss till barnläkare från vårdcentralen. Är det inte lite konstigt att ett barn behöver remiss till barnläkare? Ja ja, så är det iallafall och nu väntar vi på denna. Jag packade mig iväg till jobbet och kom in 1,5 timme försent. De kan ju inte direkt tycka att jag är den mest överambitiösa nyrektyteringen någonsin, men det blir ju lite annorlunda när man dels är gammal på företaget, dels bara ska jobba några månader.

Jag hade iallafall lunchdate med Fia idag och det var så mysigt. Dessutom hade hon lyxat till det med att ge mig en hel påse med härliga shampoon och balsam från Biolage! Hennes kille jobbar på L'Oréal och hade tagit med sig massa gott till mig. Jag blev sååå glad! Dyra hårprodukter är en av de saker jag har fått dra in på i dessa försäkringskassetider.

..

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är ett skämt att barn ska behöva remiss .. Men jag vet alltföär väl hur det är .

Ni måste tjata , ibland överdriva och tjata till er alla undersökningar ni kan tills ni får svar på vad det är som är fel med er lill skrot .

Ta hand om er

Kram

Mia