tisdag 11 november 2008

Magskoj

Här har det varit lagom muntert de sista dagarna... Johan drabbades av magsjukan from hell natten mellan lördag och söndag och oturligt nog tajmades det med att vi hade Dylan här hos oss. Så medan Johan sprang i skytteltrafik (kan man göra det ensam?) till toan precis hela natten försökte jag tysta och trösta de barn som vaknat av all commotion. Det blev en spännande natt med rätt lite sömn för oss alla. Men värst för Johan förstås, han var helt däckad hela dagen sen och jag tyckte allt att han såg ännu smalare ut än vanligt. Men nu är han på benen igen och jag hoppashoppas att detta inte ska drabba mig, än så länge känner jag ingenting... Peppar peppar.

Lite ledsamt att vi missade vår biodate i söndags, pappa skulle vara barnvakt och vi skulle gå och se "Låt den rätte komma in". Vi älskade boken båda två. Som det nu blev, blev det ju inget vidare fars dagsfirande, men vi får försöka komma iväg snart ändå.

Nadia har ju också haft problem med magen och gårdagens besök på BVC bekräftade att hon har ett hack i viktkurvan. Vi ska dit och träffa läkaren på torsdag och kolla lite mer på vad som kan vara knas med lilla vällingsäcken. Tills dess undviker vi fullkornsvälling och mjölkprodukter för att se om det kan ge något.

Annars så upptäckte vi tydligt igår att när man säger "Var är lampan?" tittar Nadia i taket och säger "Titta!" eller snarare "tt-ttta!" Det är det mest populära ordet just nu, med små arga avbrott för mamamamamamamamamaaa....

Och idag fyller hon nio månader - trekvarts år!! Jag börjar redan se fram emot ettårskalaset. Ser det som ett litet litet plåster på såren för vår uteblivna Thailandsresa, så jag börjar redan fundera på tårtrecept... Liten nostalgitripp nedan!

En dag gammal...

Liten tjockisbebis med mamma på fika. Tänk att tiden gått så snabbt... Långa tysta fikastunder är ett minne blott!

Inga kommentarer: