fredag 3 januari 2014

Soffbord

När Åsa och Henrik flyttade till New York (idag!) så köpte vi ett par saker av dem och passade på att byta ut vårt stora indiska soffbord. Deras var visserligen lite medfaret med några skavanker, men det får duga så länge kidsen är små och så slipper vi oroa oss för fläckar och sånt. 

Före - det indiska soffbordet som vi köpte på Blocket för sex år sen när vi flyttade in på Torsgatan. Jag lade ut det på Blocket för en hundring mer än jag köpte det för och fick det sålt redan samma dag. Hade nog kunna kräma ut lite till, men jag är nöjd ändå! Gillar bordet men det var skönt att bli av med det. 

Efter - inklusive bebis och sur snart sexåring under bordet... Det blev bra tycker jag! Mycket mer rum i det inte jättestora vardagsrummet. 

Blev fint med lite ljus ovanpå och otroligt praktiskt med utrymmet under för fjärrisar och tangentbord. Iallafall tills lillfisen närmar sig klåfingerfasen. 

Vi fick även överta en stor hallspegel, det blev bra!

Annars inget nytt i lägenheten, längtar tills de tar bort byggnadsställningarna och det blå nätet. Inte så att man lider överskott av solljus nu ändå direkt...

Inga kommentarer: