torsdag 16 januari 2014

Duktig-dag

Idag har jag haft en riktig duktig-dag. Tyvärr började den med lite för lite sömn, hade gärna legat kvar en stund i sängen imorse men Johan behövde hjälp med klädtrilskande barn (som börjar på N..) och så skulle städerskan komma 9:30 så det var lika bra att pallra sig upp. Hann med en kopp kaffe i lugn och ro när de andra gått och Elias fortfarande sov (för den lilla natt-trilskaren passade minsann på att ta sovmorgon...), sen var det bara att sätta fart. När Asha kom gick jag till Sats och körde Strong Mama. Elias skötte sig som vanligt exemplariskt, ända till omklädningsrummet då han blev paniktrött men inte kom till ro och jag tvingades paniksnabbduscha medan han låg i vagnen och skrek. Det var inte direkt en avkopplande stund medan jag gjorde mig iordning men han somnade så snart vi kom ut. Då gick jag och plockade upp ett par Blocket-skridskor till Nadia i närheten, sen ner på stan. 

I en mattaffär mitt emot mitt jobb köpte jag en måttskuren gråsvart matta till lilla hallen - perfekt i dessa slaskiga dagar! - och en likadan bit att ställa vagnen på. Det blev jättebra när jag kom hem sen! Efteråt gick jag till Gallerian och mötte upp Johan, vi tog en snabb wrap till lunch och gick sen till MediaMarkt för att kolla på tvättmaskin. Det slutade med att vi köpte både tvättmaskin och tumlare, vi har ju en liten tvättstuga som vi bara har som förråd och städskrubb och där ska nu äntligen bli tvättstuga på riktigt! Skönt att slippa den i källaren, även om vi förmodligen kommer att fortsätta med den ibland, för lakan och sånt. 

Efter det tog jag mig hemåt, via mattaffären för att plocka upp mattrullen. Hann vara hemma i en halvtimme ungefär, en kopp kaffe och matning av hungrig bebis, innan det var dags för handling och dagis. Lagade Minestrone-soppa till middag, jättegod blev den och till och med barnen åt. Men jag blev ju hungrig nästan direkt igen och nu äter jag Finn Crisp med Keso. Gott. Oj vilket spännande inlägg detta blev...

Muntrar upp med några bilder på när Elias var prins-rekvisita i de stora barnens lek ikväll...






1 kommentar:

Helen sa...

God morgon från Leolejon.
Verkligen en stilig prins. Men vänta bara tills han blir lite mer rörlig, då lär tjejerna kanske inte tycka det är så kul :-)
Han är superfin

Hälsningar Helen