söndag 26 maj 2013

Lördag i sängen

Igår blev, det fina vädret till trots, nästan en heldag i sängen för min del. Jag vaknade upp på morgonen och mådde illa, fick sova vidare men sen när jag gick upp var det bara att gå direkt till toan. Och där fick jag hänga lite växelvis under dagen, varvat med sängen där jag sträckläste boken Niceville som jag hittat i en bokbytarlåda på Ljusterö. Johan och barnen gick till parken en sväng och jag passade på att sova middag.

På eftermiddagen kände jag mig lite piggare och mådde inte illa längre så Olivia och jag bakade rabarberpaj på den spröda rabarbern som de hade med sig från Ljusterö förra helgen. Pajen blev supergod (enkel var den också, rekommenderar absolut detta recept!) och vi tog med oss den, vaniljvisp och kaffe ned på gården och fikade. Där var det visserligen skugga och lite kyligt, men mysigt ändå. Jag föråt mig dock lite på den goda pajen, för illamåendet kom tillbaka och varken Johan eller jag kunde äta middag sen...



Bara smulor kvar... Som vanligt missade jag ju att ta en bild innan vi ätit av den!

Jag vet inte om det var någon minimagsjuka eller graviditetsrelaterad magåkomma, men idag är jag pigg igen och har tvättat fönster med hjälp av den fantastiska fönsterputsningsmaskinen som vi fått låna av min svärmor. Tyvärr tog både fönsterputs och batterier i själva skrapan slut, så det blev bara vardagsrummet. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, tvätta lite lakan strax och sen kanske träffa Hanna & co och så har jag bokat ett träningspass men man är ju inte så sugen på att träna inne när det är fint ute och det dessutom hackar upp hela dagen.. Vi får se.

Om ni undrar hur det gick med Nadia så verkar hon varit glad på dagis de senaste dagarna. Jag pratade med pedagogen och bad henne ha lite extra koll, samt förklarade att hon inte är sjuk, så om det är så det verkar så beror det på någonting annat. Vi håller lite extrakoll hemifrån också och försöker pejla av henne.

Inga kommentarer: