söndag 31 mars 2013

Mysiga möten och resa bokad

Idag hade vi en skön och mysig påskdag, med undantag för tre raseriutbrott från Olivia imorse. Men hon hade iallafall varken kissat i sängen eller varit uppe och kissat inatt (det har varit antingen det ena eller det andra sen vi slutade med blöjan...) så man får väl vara glad för det.

På förmiddagen städade vi och fixade lite hemma och efter lunch kom Elin, Thea och Edith förbi och hälsade på. De har varit i Thailand i tre månader och det var mysigt att återses. De stora tjejerna fann varandra direkt och Olivia lekte lite med lilla Edith. När de skulle gå tog vi sällskap med dem och gick ut i den sköna vårsolen. Vi skulle gå och hälsa på i vårt gamla hus och träffa lille nyckläckta Vincent. Vilken söt liten kille!! Olivia var mest intresserad av att leka med Douglas men Nadia satt med mig och Mia och klappade Vincent på huvudet och var så gullig. Varje gång jag träffar bebisar just nu så är jag så glad att jag ska få en egen, jag var verkligen inte klar med det där med bebisar...


Pytteliten med present


Mysigt att få hålla!



Små små fötter


Klappa lite


Mamma och son

När vi kom hem spelade Johan och barnen Wii och var ganska underhållande att titta på, i synnerhet Olivia som klätt sig i finklänning och nån slags turban.



Och så bokade jag en resa till Tel Aviv till mig och barnen. Jag har dels ett otroligt sug efter lite värme och utomlands och dels längtan efter Dylan och min syster Mimi som jag inte sett på så länge. Johan ska precis byta jobb och kan inte vara ledig, så då känns detta som en bra resa! Lite läskigt att åka ensam med barnen och då inte så mycket själva resan som att ha barnen ensam en hel vecka... Mamma och Mimi finns ju där förstås men jag kommer ju att ha huvudansvaret och ska Olivia vara sådär bråkig som hon är just nu kommer det inte direkt att bli någon semester. Men jag hoppas att det ska gå bra och jättemysigt ska det bli!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: