fredag 29 mars 2013

Mage vecka 16

Jag tänkte att jag skulle ta några magbilder i morse men det var inte så enkelt. Jag ser inte riktigt klok ut men ni kanske ser att det putar lite. Det som för mig är mest oförståeligt är att jag var i vecka 19 innan jag insåg att jag var gravid förra gången. Hur var det möjligt?! Snacka om seriös förträngning och insugande av mage! Här alltså vecka 16 och jag kan inte ha några vanliga byxor.





Nu är det snart dags för lite påskledigt och det ska bli himla skönt! Ser fram emot att bara vara hemma och skrota och kanske försöka få klart lite i klädkammaren (fast vi måste ju invänta de nya konsollerna innan vi kan få klart den sida som ännu inte har några hyllor uppe). Ska försöka måla lite möbler i barnrummet vita iallafall, och så blir det städlördag på långfredagen och besök av lite olika kompisar. Samt påskmiddag med pappa och Titti och Johans mamma och Henning.

Nu är det långfredag och som vanligt just nu vaknar jag tio i sex. Med några minuters marginal vaknar jag alltid kring 05:50 och kan inte somna om. Det är helt ologiskt det här med att man (eller iallafall jag) sover så dåligt när man är gravid, det är ju nu man behöver ladda krafter. Jag vaknar oftast på natten också och har svårt att somna om. Jag blir ju så himla kvällstrött när jag går upp så tidigt och går och lägger mig tidigt, och skapar en ond cirkel. Hoppas det passerar...

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag expanderar väldigt fort när jag är gravid (utom första gången) och som du ser ut nu brukar jag se ut i vecka nio. Så när du skrev att du var i v 15 tänkte jag "herregud, hur har hon kunnat dölja magen".
Men nu ser jag. Du är inte jag ;).