söndag 10 mars 2013

Söndagsmorgon

Vaknar som alltid ganska tidigt men känner mig pigg och full av sug på att handla saker och fixa i lägenheten. Igår satte Johan upp gardinstång i lägenheten men så kunde vi inte hitta de jäkla gardinerna som ligger nedpackade nånstans! Iallafall. Jag sov till åtta imorse för barnen är hos pappa och Titti igår kväll och sov över. Johan och jag var och åt italienskt tillsammans med Pia och sen åkte vi tillsammans till Häktet på Söder för att möta upp mer folk och fira Pias födelsedag. Trevlig kväll, gillar det stället och sällskapet var toppen!

På dagen igår var Nadia och jag på teater och såg Pantomimteaterns Charlies Unge, en "remake" (så heter det nog inte i teatersammanhang) av Charlie Chaplins The Kid. Den var fantastisk!! Nadia skrattade högt och jag både skrattade och fick tårar i ögonen. Mycket mycket fin pjäs och det var så mysigt att göra något tillsammans bara hon och jag.







Under tiden hade Johan och Olivia kvalitetstid hemma med pyssel, för det var det Oliven valt att hon helst av allt ville göra.

Idag är jag sugen på att hämta upp ungarna och ta oss till en möbelaffär (EJ Ikea, tänkte kanske Stalands på Söder) och kolla lite allmänt men framförallt köpa en Stringhylla till sovrummet. Det är fantastiskt skönt att ha barnvakt men när morgonen kommer längtar jag alltid efter mina småttingar.

Men först ska jag ge mig i kast med den ovikta tvätten som vi tvättade igår, fyra påsar står och väntar så tålmodigt på att vikas...
Johan får sova lite till!


Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: