måndag 14 januari 2013

Måndag

Här ligger jag på soffan och tänker att vi måste sätta upp den där Slas-tavlan som stått lutad mot elementet i en vecka nu. Men väggarna här är så svåra att borra i, vi har nästan bara ytterväggar eftersom vi bor i två ihopslagna lägenheter. Även toarullarna står lutade så man halvt får ryggskott varje gång man ska torka sig, vi har inte vågat borra i det fina kaklet. Ännu.




Annars har det varit en helt okej måndag. Jag har det lite lugnare på jobbet än jag haft det på många månader och det är lite skönt. Jag gick och tränade på lunchen och sen var det planeringsdag på dagis så jag var tvungen att gå lite tidigare. Jag gick hem och lagade fetaostfyllda lammfärsbullar med ungsrostade rotsaker som var klara lagom tills Johan kom hem.

Barnen är mysiga just nu också, efter att Nadia haft en riktigt jobbig period med massa klädbråk och ständigt drama. Men så var det som att hon själv bestämde sig för att försöka ta sig ur det ("Jag gjorde som du sa mamma och andades djupt när jag kände att jag blev arg" Gullunge!) och vi har uppmuntrat och berömt hennes ansträngningar massor. Normalt så borde Olivia börja en bråkig fas nu, för de brukar turas om, men man kan ju hoppas att de kan bryta den där regeln en enda gång... De säger ofta att de älskar vår nya lägenhet och sitt nya rum och jag tror att vi alla fyra känner likadant. Inte en sekund har jag saknat den gamla, det är så underbart med detta nya och fräscha, även om jag gillar att huset är från 60-talet och att originalekparketten ligger kvar.
Barnens rum har blivit jättefint! Skulle tagit en bild men Johan lägger barnen. Helt ofattbart att alla deras saker rymdes i det där lilla rummet förut, det stora är nästan fullt redan... Nu saknar vi mest ytterklädesförvaring, det är såå svårt tycker jag!
Nu ska vi sätta upp skjutdörrar till garderoberna, ser inte helt enkelt ut...
- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Inspirerande sa...

Vad härligt att ni trivs så bra, det är en härlig känsla.
Kram!

Anonym sa...

Vilket underbart fönster!