söndag 27 januari 2013

Kalashelg

Mina sötgosor sitter klistrande framför Barnkanalen och kollar på favoriten Charlie & Lola. Vi har inte kunnat titta på vanlig tv på ett tag för den bara frös bilden varje sekund. Men igår fick vi en ny box som verkar funka bättre.



Ingen nytta har vi gjort ännu denna helg, förutom lite städning igår. Vi har bestämt att lördagar är städdagar i ett försök att få barnen lite involverade. Sen var det kalas för hela slanten! Först åkte Nadia och jag till Walter i Enskede och så direkt efter till Emilia i Birkastan. Det var trevligt på båda två men både barnen och vi var rätt slut efteråt! Johan och Olivia hade dessutom varit på ett annat kalas av lite mer after work-karaktär (lät skittrevligt..) på fredagskvällen och kom hem ganska sent.



Kalasbord nr 1


Ballongkrig


Nadia med sin kompis födelsedagsbarnet Walter


Douglas är det bakom masken...


Kalasbord nr 2



Och födelsedagsbarn nr 2

Och idag är det dags igen, Douglas har kalas. Då tänkte Johan och jag passa på att åka till Ikea och köpa en garderob till hallen. Mer än lovligt trött på att ha jackorna på en stol och i kartonger, men sen hoppas jag att vi inte behöver åka dit på länge igen...

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: