söndag 2 september 2012

Visningsdags

Ligger under en filt i soffan hemma hos pappa och kollar tillsammans med Nadia på Nalle Puh på den gigantiska tv:n. Klockan är halv sju denna söndagsmorgon och bara vi två är vakna.




Igår eftermiddag kom min faster Mysan och tog med dem på bio så att Johan och jag kunde få städa ifred. Så mellan ett och ända till fem städade vi och bar återigen bort spjälsängen, tvättkorgar och annat. Puh! Jag ber till högre makter att vi inte ska behöva ha fler visningar, detta är så extremt tröttsamt!

Så tog vi vår väska och begav oss hem till pappa och Titti, där vi tänkte bo till på måndag. Jätteskönt att inte ens vara i Vasastan, att bara komma bort från lägenheten lite. Vi åt en fantastiskt god vildsvinskarré som vi hade med oss och som min far gjorde under med och kollade på film när barnen badat och lagt sig. Mysigt!

Jag tror vi hittade källan till de äckliga djuren också, en påse hasselnötter från Israel som det kröp i.. Blä!! Kastade ut denna och lite annat och hoppas hoppas att det inte kommer flera..
Idag klockan tre är det alltså visning och så omvisning imorgon kväll. Då håller vi tummarna kollektivt!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: