söndag 16 september 2012

Visningssöndag


Det har varit en låååång helg.. förmodligen för att vi gjort så mycket. Idag var så visningssöndag. Vi hade turen att få lämna barnen med Mia på förmiddagen och så städade Johan och jag medan de var i parken och lekte med Douglas och Frida, Walter och Wera som kommit in till stan. Johan och jag körde racet som vi börjar känna oss välbekanta med vid det här laget. Lägenheten har nog aldrig varit så välstädad som i dessa tider. Städerskan var hos oss i torsdags så vi skurade inga golv förutom i köket, annars var det ungefär som vanligt med putsande och fejandet och som vanligt tog det längre tid än vi trott.

Vi avslutade med att bära upp Olivias säng och alla städgrejer och lösa prylar till Mia och Krille - fattar inte hur vi någonsin ska kunna flytta igen när vi inte kommer att ha så fenomenala grannar. Bättre grannar kommer vi garanterat aldrig någonsin att få.
Jag tog lite bilder innan vi gick. Köket har fått sig en gardin och så lade vi på en duk på stylistens inrådan. Bra blev det!





Vardagsrummet, också fint. 


Nya tv-bänken som vi handlade gladiolus och en vas till. Blev bra!






Bokhyllan sedan tidigare färgarrangerad...

Största skillnaden blev nog i stora hallen, mattan gjorde verlkligen att det blev ett rum och även spegeln som vi lånade av Pia öppnade upp. Oj vad det kommer att bli tomt när vi ska lämna tillbaka alla lånade saker...


När vi burit klart saker och låst dörren stack Johan iväg och gick på AIK-DIF-derby men på vägen tog vi oss en gående Bratwurst. Den här helgen har verkligen bjudit på en orgie i snabbmat... Hoppas att vi kan få återgå till vanliga rutiner snart. 

Så hämtade jag barnen och hängde en stund med Mia och Frida innan vi begav oss till Kungsholmen för att hänga med Hanna, Fredrik, Astrid och Axel. Nadia och Astrid började direkt att leka järnet och efter en stund lossnade det även för Axel och Olivia, som länge lekte kurragömma.









Nadia och Astrid lekte, klädde ut sig och ritade...


Nadia försökte sig på att skriva Astrid, hon är så duktig nu. Lite felstavat men helt själv skrev hon detta. 

Frida skickade bilder från Vasaparken



Så ringde mäklaren och berättade att det gått bra, det hade varit en mycket mer positiv känsla än sist och åtta hade skrivit upp sig. Nu får vi se om det blir fler visningar i veckan, det får vi nog räkna med (och hoppas på, även om det känns motigt). Vet ingenting mer än så just nu, nu är det bara att hålla tummarna som faaaan....

Så avslutade vi denna aktiva dag med att besöka Nadias kompis Emilia och hennes mysiga föräldrar Niklas och Helena och jag fick mig lite vin, barnen lekte och vi vuxna satt och snackade, och sen kom en glad Johan efter matchvinst och sen åt vi hemgjorda pizzor och kom hem först vid halv nio och började bära ned saker med hjälp av våra snälla grannar. Nu är jag HELT SLUT! Hej soffan!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Anonym sa...


Jag är sååå imponerad av Nadia ! Att hon kan skriva så bra redan ! Wow ! :-)

kram

Å-M