tisdag 18 september 2012

Tisdag...

Måndag igår och jag kände mig inte så laddad för att jobba, och ännu mindre för att ha budgivningsångest - eller snarare brist-på-budångest. Dagen gick och jag hörde ingenting från mäklaren. Hela dagen var fylld av ett obekämt pirr i kroppen, jag tror sällan jag upplevt stress som jag gör just nu. Det var skönt när kvällen kom och jag kunde sluta tänka på att något skulle hända eller att mäklaren kunde ringa.

Idag hade jag en mötesspäckad dag och just när dagens andra möte skulle börja klockan halv tolv ringde mäklaren och sade att några som varit och tittat i söndags ville komma och titta igen klockan 13:45. Lite halvångest fick jag, eftersom vi inte hunnit lämna lägenheten top notch denna morgon - dagen innan hade vi förstås gjort det, men alla som har småbarn och jobb (eller bara jobb för den delen...) vet ju hur stressiga morgnar kan se ut. Men lite flyt ska man ju ha ibland... Jag hade precis bokat av en lunch nere på stan som jag inte skulle hinna till, och mötet jag redan var på var på vår gata, fem minuters promenad hemifrån. Så efter mötet hastade jag hem, slängde i mig en halv portion vietnamesiska vårrullar halvståendes, och snabbstädade, plockade, lade på duken i köket och sladdsanerade modemet som vi drar fram och bort varje dag... Som tur är har vi det väldigt grundstädat och undanplockat rent generellt just nu, men det tar ju bara minuter för kidsen att dra fram.. Men denna gång gick det rätt snabbt att städa, och jag och min kollega (som även är en kompis och som hängt med hem) tog en taxi tillbaka till kontoret. Snabb mellanlandning innan nästa möte...

Johan pratade med mäklaren nu på kvällen och de som var och tittade verkade intresserade och vi hoppas nu att något ska hända imorgon. Vi åt en god middag bestående av panerad rödspätta med pressad potatis, spenat, yoghurtsås och fänkålssallad - och Nadia knaprade fänkål som en galning, hon är inte klok den ungen, hon fick även broccoli som hon tjatat om sen förra veckan... Nu hjärntömning framför tvn!

Inga kommentarer: