söndag 9 september 2012

Vardagen kryper sig på...

Hela helgen har vi mest varit hemma och tagit det lugnt och det har varit ett liten skön och välbehövlig paus från lägenhetsångesten. Igår lekte vi länge i Vasaparken med Hanna, Astrid och Axel och idag gjorde vi ingenting annat än att bjuda David och Hilda på brunch, städa och tvätta lite. Men där när jag stod nere och väntade på tvättmaskinerna, kom oron tillbaka. Nästa söndag är det ny visning igen och vi behöver hitta någonstans att flytta in över helgen. Och på det kommer ytterligare en vecka av oro och ångest att följa... Jag våga inte tänka "tänk om..." men ibland kan jag inte låta bli. Jag ångrar att vi köpte före vi sålde.

Imorgon kommer en stylist som mäklaren har fixat. Hon heter Marcelle. Förstås. Och kommer säkert att dissa vårt hem och vår smak och föreslå en massa nya inköp som vi inte känner att vi har råd med. Men jag ska ge det en chans.

Nu har vi ätit en god blomkålssoppa, lagom lätt mat efter brunchvåfflorna och ska vika lite tvätt och lägga lite barn. Nadia ritade en fin teckning på tjejerna i familjen och Olivia satt länge i Davids knä och ritade.






- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: