torsdag 26 juli 2012

Sköna dagar

Idag vaknade vi till ännu en solig dag och så snart vi gjort oss klara (vilket även innefattade en löprunda för mig) packade vi oss iväg; tio vuxna och sju barn... Vi skulle till en av öarna här utanför eftersom det är så trångt på stranden när alla är här. Vi fick bara en av två båtmotorer att funka så vi fick åka i två omgångar. På vår lilla ö låg redan en familj och solade och såg måttligt roade ut när vi anlände med vårt stora följe. Efter en stund packade de ihop och gav sig av så då var vi ensamma. Vi värmde medhavd pasta bolognese på grillen men fick äta lunchen i omgångar i två små plastburkar och dess lock, eftersom Staffan lämnat tallrikarna hemma. Så hade vi en mysig och skön dag där barnen fiskade massa krabbor och Dylan var helt strimmig på benen av att rivit sig på klipporna, men mer nöjd än missnöjd över det!















Vi var inte hemma igen förrän vid sextiden första gänget, så jag satte igång att marinera kycklingklubbor i citron, vitlök, olivolja och färsk timjan och så grillade vi när Johan kom. Tillsammans med nykokt, grillad färskpotatis blev det mums!

Så åt vi tårta nere hos grannarna som fyllde år och barnen sprang runt och lekte och sen vågade både Nadia och Olivia åka med syssling Rasmus på hans motocross! Vid tio var det dags att lägga barn och nu ska vi strax ned och spela lite spel där nere, fast egentligen är jag skittrött. Men det är så trevligt att umgås med gänget därnere och våra vistelser här har helt ändrat karaktär sen vi började hänga med Staffan och company. Barnen har så himla kul och springer runt här på gården och leker och varje morgon kommer lilla Hannes och hämtar Olivia... Jag tänker ofta att det är en lyx för våra barn att ha tillgång till både detta ställe och Ljusterö. Men nu ska det visst spelas spel... Gääääsp.



Hallonstopp på väg till läggning...

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: