lördag 28 juli 2012

En regnig dag

Precis som väderprognosen förutspått ändrade vädret från toppenväder till regn idag. Vi var inne i Strömstad med "gänget" igår, vi vuxna åt middag och barnen glass och lekte i parken utanför restaurangen. Så det blev en sen kväll för barnen igen och kors i taket, idag väckte de oss halv tio!



På dagen åkte vi till Tjurholmen i två båtar









Jag fick lite peeling på flagnande ben...


Jättefin liten ö med fantastisk utsikt (fast de bilderna är i kameran)


Kväll inne i Strömstad. Olivia körde en kombo av pommes, bröd och glass.


Fin make


Våra barn fick bara en glass så de tiggde av Majas andra glass...


Hon delade snällt med sig...


Sen blev dagen lite konstig. Johan drog igång ommålningsprojekt av köket som jag sedan tog över medan han påbörjade planering av kvällens stora fisksoppa som vi ska äta tillsammans med alla (ca 15 pers exklusive barn) som är här nu. Så jag satte igång att måla och inte var det enkelt, hundra vinklar och vrår och sladdar och gammalt kök... Så kom barnen upp från stora huset och ville ha mackor, så Johan fixade tills vi insåg att klockan var tio över ett och att vi kanske måste fixa lunch. Johan var stressad eftersom de måste till Systemet som stängde två så han stack iväg och jag fixade med lunchen medan jag målade och jag kunde riktigt se Arga snickaren förfasas över min oreda och hafsiga målning... "Du har ju ingen plaaaaaan"...

Nu kollar kidsen på film och jag tog en liten kaffepaus ute medan första lagret (av ena kökshalvan, vete sjutton hur vi ska hinna den andra) torkar. Samtidigt tvättar jag också, det glömde jag att säga. Och sen ska jag baka baguetter till kvällen. Hejåhå, lika bra att sätta fart igen!








- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: