torsdag 19 juli 2012

Fullt ös



 

Puh, vilka dagar vi har haft! Söndag och måndag aktiva som sagt. Sen kom mamma och Dylan mitt i natten mot tisdag så tisdagen tog vi det ganska lugnt och hängde lite i Vasaparken medan det var sol, hemma medan det regnade, och sen ut en sväng igen när solen tittade fram igen. Olivia var så glad över att få ha Dylan för sig själv, och Dylan som blivit lite stor och tycker saker är lite pinsamma, hade fullt sjå att värja sig...












På onsdagen lånade vi grannarnas bil och körde ut till Sollentuna för att hälsa på Cissi med familj, eftersom Teo är jämnårig med Dylan och de två brukade leka ihop förr i tiden. På vägen till bilen hittade vi smultron i Atlasområdet!


Vi hade en jättemysig dag och trots att Dylan är ganska blyg fann killarna varandra snabbt. Här också med ena lillebrodern Melker.



Efter en sedvanlig regnskur gick vi över till grannarna och lånade studsmattan och barnen hade jättekul, det var verkligen dagens höjdpunkt.



Vi hoppade i omgångar om stora och små. Här sitter de små och väntar på sin tur.
















Så på kvällen var det dags för Nadia och Johan att komma hem, så vi hann nästan bara hem och vända innan det var dags att gå och möta dem på Centralen. Nadia var sååå glad att återse Dylan och jätteglad att se Olivia och inte lika exalterad över att träffa sin mamma, jag som längtat så! Men jag lyckades tjata mig till lite pussar och kramar ändå. Och så promenerade vi hemåt och de två stora ville absolut dra varsin väska.











Idag körde vi en heldag på Skansen och återigen lyckades vi pricka in en dag med helt sjukt mycket folk. Nya Lill-skansen var helt värdelös utan några djur att klappa på och bara hemskljudvolym och massa folk. Men det var förstås en mysig dag ändå men alldeles för mycket folk.. Skönt väder iallafall, inte en enda regnskur! Olivia somnade i vagnen på vägen hem så hon har varit superstökig både vid middagen som hon inte åt och nu vid läggningen. Johan tog med Dylan på fotboll och pizza, lagom grabbigt, och Nadia var helt förstörd över att hon inte skulle få följa med. Men nu tror jag att de två små äntligen tystnat iallafall... Imorgon ser jag fram emot en lugn dag!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: