måndag 18 april 2011

Sjuk...

Idag ligger jag hemma i soffan och mår skit. Egentligen har jag gjort det hela helgen, men det är väl först när jag slappnar av som det verkligen får ta plats... Så nu ligger jag under täcke och kollar på Oprah Winfrey och Project Runway och njuuuuter av tystnaden här hemma. Ser inte så mycket fram emot att gå och hämta på dagis, men det kanske blir skönt att komma ut lite.

Jag har redan varit uppe en vända på vinden, för de kom från Återvinnarna (tror jag att de hette...) och hämtade allt vårt vindsskräp. Jag har lite lite ångest att kasta bort nästan alla gamla kläder och skor som jag sparat på vinden (men då var det åratals gammal skit jag samlat på mig, nu bara slängde jag allt..Det blev kanske 8 säckar fulla) och Johans pappas gamla stolar som var fina men trasiga... Men jag försöker blicka framåt! Önskar att jag räknat alla par skor jag slängde, lovar att det var närmare 50 par. Och då har jag säkert lika många här hemma. Och en kartong med fina stövlar sparade jag faktiskt.. och en med kläder som kanske blir moderna någon gång igen...

Avslutar med en liten bild på Nadia som håller på att lära sig att äta med pinnar. När vi gjorde ingefärs- och vitlökswok (kanske borde lägga upp receptet, det var jättegott) häromdagen ville hon också äta med pinnar, så Johan tillverkade en barnversion. Och det gick faktiskt riktigt bra!






Inga kommentarer: