söndag 10 april 2011

Lördag

När jag gick och lade mig igår kväll kändes det som att morgonen var en annan dag - det blev en lång, full och trevlig lördag! Barnen och jag gick till Sats, men jag hade ingen bra energi för att träna, kände mig trött och omotiverad. Men det var ju skönt efteråt som alltid. Vi gick hem och åt lunch och medan vi åt plingade det på dörren och utanför stod två grannflickor, som flera gånger frågat om de fick leka med Nadia och Olivia. Men nu passade det inte så bra, för Olivia skulle sova, men vi lovade att komma ned och hämta dem senare. Så Olivia fick sova och vi andra softade framför Mamma Mu. När Olivia vaknat hämtade vi Greta och Kristina, och efter att våra barn övervunnit den värsta blygheten lekte de tillsammans och hade sprinterlopp i lägenheten i flera timmar. Jag tror det var kul för både stora och små, men det var två utpumpade stora tjejer som gick hem sig några timmar senare... Men kul för barnen med två stora kompisar och de tillsammans med mamman har erbjudit sig att vara barnvakter dessutom. Perfekt!

Mormors lilla kråka lekte de länge, länge...

När de stora tjejerna gått, kom familjen Cruseman för att äta Beer Butt Chicken med oss. Johan preppade...

Kycklingarna i ugnen... Man tar en ölburk, tömmer ut halva innehållet och fyller sen på med färska örter, vitlöksklyftor, schalottenlök och sen rubbar man kycklingarna med ungefär samma blandning, plus olja. Sedan lade vi till potatisklyftor under kycklingarna, och de blir så otroligt goda av allt smarrigt som rinner ned från kycklingen..



Jag borde förstås tagit fram den riktiga kameran.. Nadia och Olivia var så gulliga med Mary-Shelly och John var en omtänksam storebror som skyddade sin lillasyster mot klåfingriga småtjejer. En riktigt mysig lördag!

.

Inga kommentarer: