lördag 28 december 2013

Morgontrött bebis?

Klockan är halv tio på morgonen och Elias och Johan sov fortfarande när jag klev upp. Kan det vara så att vi äntligen fått en morgontrött bebis??! Nu är jag ju visserligen ganska morgonpigg själv, men klockan 5-morgnar vore ju väldigt skönt att slippa denna gång. Men med sagt, allt kan ju ändras och han är ju fortfarande väldigt liten... (Den här blogg-appen byter ibland typsnitt när man sparar utkast, om ni undrar varför det ser konstigt ut...)

Så gick dagen och när jag skriver klart ligger jag i sängen. Johan är och träffar sina kompisar och Elias ligger bredvid mig i sin egen säng och snusar. Han är en dröm den bebisen, så lätt och glad och aldrig några bekymmer och jag är så oändligt glad över att vi skaffade en liten trea och att det blev just fina Elias. Nadia och Olivia är fantastiska med honom, ännu mer nu efter några månader när de tävlar om att få honom att skratta och tar  ansvar när man lämnar dem att ha koll korta stunder (främst Nadia) och om och om igen säger hur mycket de älskar honom. Jag känner mig så lyckligt lottad över mina älskade underbara barn och make att jag nästan inte vågar skriva detta... 

Händerna är väldigt spännande just nu... Dreglar nåt ofantligt gör han också, måste skaffa fler såna där små halsdukar. 

Igår hade jag en mysig dag! Träffade Åsa och Malin på lunch på Riche och bestämde mig i sista sekund för att ta med Elias eftersom han varit lite ledsen utan mig när jag varit och tränat och så. Jag ångrade inte att jag tog med honom, han sov när vi kom dit, var vaken en stund i mitten och när maten kom in så lade jag honom i vagnen igen och efter en stund somnade han igen. Tremånadersbebisar är ju så enkla! Själv hade jag några rasande trevliga timmar med mina fina vänner och sen gick jag en liten sväng på Zaras mellandagsrea och köpte två toppar, innan jag begav mig hem till pappa. 


Det var dags för storfamiljemiddag igen och denna gång även med min bror Felix med familj, som kommit från Oslo. Vi träffade dem även idag, under lite lugnare former, när de kom hem till oss och åt middag. Mysigt att träffa min brorsson Frank och även hans föräldrar förstås. I april får de en lillebror också...


Denna dag ägnades också åt tvätt. Vi hade galet mycket tvätt och det var tur att två bokade tider på raken inte dök upp. Men jag tror det är dags för oss att skaffa tvättmaskin, kanske på mellandagsrean. Imorgon blir det till att vika all tvätt, jag och Elias är ensamma för barnen ska till varsin kompis och Johan iväg. Jag tycker att dessa mellandagar är så mysiga och sköna, nästan önskar att vi alla vore lediga jämt. Nästan iallafall. 






Inga kommentarer: