torsdag 5 december 2013

Hotellnatten

Vaknar upp i en hotellsäng efter en vistelse som inte blev riktigt som vi trott. Johan var sjuk hela tiden och är det fortfarande. Nadia har också blivit risig, hon har världens hosta och höll oss alla vakna inatt. Olivia har lite hosta och lillebror är rosslig och hostig han med. Bara jag som känner mig hundra än så länge, hoppas att iallafall det håller i sig. 

Gårdagskvällen blev som sagt inte helt strålande. Vi bor på Scandic vid Norra Bantorget, vilket är skönt att det är nära hem. Hotellet ser ganska litet ut utifrån men är enormt med hur mycket rum som helst. Vi bor högst upp på våning 9 med en fantastisk vy över stan, men låååångt från reception och resturang, man måste ta två olika hissar och gå igenom massa korridorer. 

Fin soluppgång över staden

Vi åt middag i hotellrestaurangen igår, det kändes enklast och menyn såg bra ut. Barnen fick kritor och rithäfte och var glada men maten var inget vidare visade det sig.. Johan satt som en tyst och trött zombie och sen började Elias skrika. Det slutade med att Johan gick runt med honom så att han somnade och sen gick de två upp och lade sig. Barnen och jag satt kvar och väntade på deras mat - de hade konstigt nog starkt kryddat barnhamburgarna med paprika och spiskummin och det var inte så populärt. När de äntligen fått in ny mat som inte var nån höjdare heller, och efterrättsglass som de inte heller åt, gick vi den långa vägen upp till rummet igen. Elias hade vaknat och var jätteledsen. 






Han lugnade sig som alltid vid bröstet. Vi kollade lite på film i sängen och sen gick alla och la sig. Klockan åtta sov Johan, halv nio Nadia och Olivia och Elias som blivit störd i sin vanliga sömn somnade äntligen efter hundra matningar klockan nio. Då var det inte så mycket mer för mig att göra än att gå och lägga mig jag med... Så även om det blev lite hackigt inatt blev det iallafall många timmars sömn. 

Idag får alla vara hemma och det blir lite av en utmaning att komma hem och dammsanera med hela familjen där. Kom dessutom på att vi glömde plasta in Nadias säng och en del saker i barnens rum. Suck.. Just nu iallafall ganska skönt att ligga i en hotellsäng med tvn på, efter en hotellfrukost. Hursomhelst tror jag att detta blev en kul upplevelse för barnen, och det räcker ju ganska långt!



1 kommentar:

Elisa sa...

Bon courage .. Bises i massor