onsdag 25 december 2013

Juleslut

Johan och jag har just tittat klart på sista avsnittet av senaste säsongen av Sons of Anarchy och jag känner mig helt uppskakad. Trots att timmen är sen sitter Johan och läser i sin bok och jag surfade och skriver nu detta, allt för att tänka på något annat... Vi kanske engagerar oss lite väl mycket i våra tv-serier...?

Juldagen är till ända och jag tycker att denna dag är rätt skön. Vi turades om att sova lite imorse och sen gick jag och tränade och sen har vi bara hängt hemma och ätit rester och jag har tryckt i mig mängder med knäck och Rocky Road, så den där träningen är mer än förbrukad redan. Nadia var hängig idag och orkade inte ens leka med dockhuset, bara låg i soffan i trosor och kollade på TV och ville inte äta. En titt på tempen visade 39 graders feber. Hon hade även råkat kissa på sig inatt (det har inte hänt på flera år, men hon hade tydligen glömt kissa igår kväll och drack ju massa julmust) så det blev några turer till tvättstugan också. 

Igår var det desto mer drag på två barn som tjatade om sina paket hela dagen och inte ens orkade se klart Kalle Anka... Det var en mysig julafton och skönt att vi inte var så många. 

Nadia i fina julklappskläder från Pia som hon direkt bytte om till. 

Elias med sin julklappsgiraff

En storrumpad tomte kom på besök

Och så fick de äntligen öppna det stora paketet. 

"Ååååååh vilket fint hus!" Och sen var inte övriga julklappar så intressanta..

Lillfis och jag öppnar paket ihop. Mest jag..

Mina favoritkillar


Henning och Elias. Pia och Ing-Mari tog jag visst ingen bild på med telefonen...

1 kommentar:

Elisa sa...

Frågan är....vem var jultomten?