måndag 10 december 2012

Hemma igen!

Efter en helt okej flygresa där jag sov större delen av tiden klev vi ut på ett snöigt Arlanda. Efter den regniga helgen var det riktigt mysigt att kliva ut i detta vinterlandskap och jag riktigt längtar efter att få kliva ned i mina nya vinterstövlar som jag köpte (kanadensiska, svarta släta med en pälskant som man kan vika ned. Supersnygga!). Man märker hur man åldras! De 21-åriga norskorna köpte elva respektive femton par skor var, det mesta med nitar och lite konstiga detaljer och så Converse förstås. De handlade i precis samma butiker som jag gjorde när jag flyttade till NYC som 23-åring och hade nya outfits varje dag. Nu som 37-åring köpte jag två par skor, men spenderade förmodligen ungefär lika mycket på skor som de... Om inte mer. 

Nu är jag hemma och började med att städa lite, riktigt skönt att få ta fram saker som stått gömda i flera månader, nu när vi inte behöver ha visning igen. Det här med att lägenheten är såld har tagit några dagar att sjunka in. Hade vi fått jättebra betalt hade jag mest varit superlycklig hela tiden, men nu är det bara en lättnad som blir större för varje dag. Kliet är borta och det känns så ofantligt skönt att få börja leva igen...

Jag har en mission att försöka hitta jullådan med barnens luciakläder idag, men vi får se om jag orkar, detta kommer att bli en lååååång dag. Gäsp. 

3 kommentarer:

Tippi Unge sa...

Jag är så in i norden glad för er skull och lättad!
Så skönt att få lägga nåt så tungt bakom sig - nu är det bara framåt som gäller!
En himlans massa kramar
från Tippi

Anonym sa...

Så glad för er skull!

Kram

Julia sa...

Tack rara ni!