tisdag 7 augusti 2012

Vi har bestämt oss...

...att det är dags för en förändring och framförallt för fler kvadratmetrar än de 83 vi trängs på nu. Eller framförallt annorlunda fördelade kvadrat. Stackars Olivia sover fortfarande i sin spjälsäng för att det inte ryms en vanlig barnsäng till i deras rum. Vi har tittat på våningssängar men den enda raka vägg som finns i deras lilla barnrum är den framför fönstret. Så vi bestämde oss för att inte vara lata och fega, utan våga ge oss in på den läskiga bostadsmarknaden igen. För att ha råd med fler kvadrat tänker vi oss någonting med lite mindre charm eller i Solna. Men vi är ganska picky med bostadsområde och jag får nästan ont i magen vid tanken på att lämna Vasastan. Även om jag gärna skulle vilja ha en liten uteplats...

Igår var vi på vår första visning. Just ett mycket ocharmigt sextiotalshus med en stooooor och helt nyreonverad lägenhet på Västmannagatan. Till ett pris som verkar helt okej och vi var nästan ensamma på visningen. Men det var inte direkt någon charmig lägenhet och man kan väl inte gärna köpa den första lägenhet man tittar på..? Elände med dessa budgivningar där allt går så snabbt så man varken hinner tänka eller känna eller kolla på annat... Men möte med banken imorgon och på torsdag kommer mäklaren som sålde vår lägenhet till oss, så det är spännande. Och jobbigt... Jag ser INTE fram emot att rensa lägenhet, ha visningf och panikont i magen inför försäljning... Låg vaken inatt när Olivia krånglade och inredde och funderade. Fortsättning följer!

2 kommentarer:

Elin sa...

Åh va spännande! Och jobbigt så klart... Jag röstar för ocharmigt i Vasastan! Det funkar utmärkt för oss, vi trivs till och med i vårt åttiotalshus. Och har balkong:-) Kram och lycka till!

Anonym sa...

Lycka till!

Maja