torsdag 9 augusti 2012

Ååååångest

...är det just nu! Vi lade tillslut ett bud på lägenheten, fick ett motbud, lade ett till och fick beskedet att vi vunnit budgivningen (den landade på lite lägre än utropspriset). Allt inom loppet av ett par timmar, då vi också hunnit med att träffa en mäklare om vår egen lägenhet. Innan vi lade första budet gick vi och tittade på lägenheten igen, och den känns väldigt bra, och kvadratmeterpriset är helt okej och åh så härligt med dubbla toaletter och ett stort rum till barnen (vi har redan planerat in en ribbstol..) Men ändå. Det är så hiskeligt mycket pengar och vi behöver typ skrapa ihop allt vi äger för att få ihop till de 15% i kontantinsats som banken kräver, samtidigt som vi kommer ha vrålångest över vad vår egen lägenhet ska inbringa. Vi räknar med en liten förlust från vad vi köpte för, så får vi hoppas på det bästa. Men åh så mycket jobb vi har framför oss... Hoppas jag kan sova inatt, mycket tveksamt.. Nu ska jag läsa vidare i min A Game of Thrones som är mycket spännande, och hoppas på lite distraktion...

2 kommentarer:

Inspirerande sa...

Förstår att det är jobbigt, nervöst, ångest mm. Att köpa och sälja bostäder tar på krafterna. Men när detta är över packning, rensning, slit i huvudet mm så kommer ni nog inte behöva flytta på vääääligt länge. Då är det värt allt!!! Jag lovar.

Vive la France! sa...

ahhh!!! grattis!!! forstar att det kanns nervost och jobbigt och allting samtidigt, men det ar ju ocksa superharligt. tjejerna kommer stortrivas pa vastmannagatan - det ar jag saker pa - och deras favorit-frasse kommer garna o halsar pa!