söndag 12 augusti 2012

Kaos

...råder hemma just nu. Vi hade tyvärr lite för mycket inplanerat för att kunna köra hårdrensning denna helg, men vi satte igång så smått imorse. Det är inte lätt att veta vad som ska packas/säljas/flyttas med osv och man inser också att ingenting annat stannar upp bara för att vi bestämt oss för att flytta. Vi måste fortfarande handla, laga middag, kasta recycling, lägga barn etc... Men imorse rensade Johan källarförrådet medan jag tömde en bokhylla och rensade papper. Samtidigt ritade barnen och drog fram en massa papper och pennor och stökade till lite extra.

Nu på eftermiddagen är Johan och Nadia på familjedag med AIK och Olivia fick leka uppe hos Douglas så jag har varit effektiv i att snygga till stora bokhyllorna och påbörja rensning av barnens rum. Så allting är lite upp och ned med flyttkartonger här och där och det ser ut som att vi redan nu ska flytta. Och alldeles nyss kom jag på att det kommer en mäklare hit imorgon (han som vi nu köpte denna lägenhet av) och då kan det ju inte gärna se ut som ett kaoshem. Så det blir till att tokstäda och bära bort kartonger ikväll. Jag välkomnar månader av kaos, men det känns ändå lite skönt att vara igång..

Roligt är också att en kompis kompis, som dessutom har barn på samma dagis som vi, flyttat in i samma hus som vi köpt lägenhet i, en trappa under oss. Jag träffade dem idag när Olivia och jag gick och fikade med familjen Castro som är de som känner dem och de är supertrevliga och trivdes superbra. Så det känns jättekul!

Inga kommentarer: