torsdag 24 maj 2012

Vilken vecka...

Denna vecka har jag tränat O gånger, snutit mig 726 gånger, nyst 318 gånger och suttit i möten 714 timmar. Kort sammanfattat.

Alltså varit tokförkyld och haft lååånga mötesdagar och en aldrig sinande mailbox med ett hundratal olästa mail per dag. Jag fattar inte varför jag får så mycket mail, men sjukt stressande är det. Dessutom har jag fått en ovana att läsa mailen i telefonen innan jag ska somna och det gör sen att jag har svårt att koppla bort jobbet och sover dåligt. Denna ovana slutar idag.

Jag kom hem ikväll efter en heldags Facebook-seminarium och mådde riktigt risigt. Ont i magen och en begynnande sprängande huvudvärk.Varenda leksak i golvet eller barnskrik värkte i ögon och öron. Johan hade hämtat våra barn plus Douglas och skulle iväg på fotboll. Mia räddade mig genom att komma och lägga barnen och plocka undan i köket, medan jag fick hänga uppe i deras lägenhet med Douglas och njuta av lugnet. Vad skulle man göra utan sina grannar...

Räddningen denna vecka har annars varit vädret. För även om jag varit i så mycket möten och stressat runt, så vabbade jag i måndags och njöt av värme och sol, tog ett glas vin på en uteservering i Kungsan på kvällen med min fina gamla vän Lisa, och tog en latte i solen på St Eriksplan igår morse innan heldagsbriefingen hos kund. Och igår åt vi middag hela familjen i kvällssolen i Vasaparken och idag hann jag njuta både lite vågskvalp och sol i de korta pauserna på seminariet vid Finnboda Hamn. Så jag njuter av försommaren och efter ännu en mötesfull dag imorgon, hoppas jag få njuta av en skön helg och en lugnare arbetsvecka nästa vecka... Hemskt gärna med fortsatt sol.

Inga kommentarer: