lördag 5 maj 2012

Stress och löp

Usch, jag har varit så stressad denna vecka över jobbet och allt jag inte hunnit med. Jag har inte riktigt känt igen mig själv, för jag brukar vara bra på att inte stressa upp mig, men denna vecka har jag känt mig helt hysteriskt spattig. Därför är det skönt att det är helg på riktigt och mailen tillfälligt slutat ticka.

Det blev världens shoppingrunda med mamma igår och efteråt var vi helt slut. Men vi hade en sån mysig dag! Det är sällan jag går i affärer här på hemmaplan, oftast handlar jag bara det jag behöver och så ut, ivrigt påhejad av uttråkad make och rastlösa barn. Men nu tog vi oss verkligen tid, och vi var till exempel inne på tre olika Stadium. Jag köpte bara en rosa långärmad Nike-tröja att springa i, och lite nya springstrumpor och träningstrosor. Mamma handlade massor till framförallt Dylan, hon tycker att det är sååå billigt här, vilket är lite komiskt som svensk att höra. Vi pustade sen ut på ett café innan vi begav oss hemåt med tunga påsar, och mamma gick och träffade en kompis. På kvällen kollade vi på film, men både jag och mamma somnade förstås... Är det ärftligt det där?

Idag var det så dags för Kungsholmen runt. Johan begav sig till Östermalm med Nadia för att gå på genrep (teaterföreställning och terminnslut på Miniteatern imorgon) och mamma stannade med Olivia när jag begav mig till Kungsholmen för att möta upp mina kolleger som jag skulle springa med.

Jag klarade milen på 58 minuter, vilket jag är jättenöjd med. Har bara sprungit en mil en gång tidigare och då var det Midnattsloppet som jag sprang på 1,07 vill jag minnas. Så detta var ju mycket bättre! Det var lite tungt främst i början, sen körde jag bara på. Och så kom Johan, barnen, mamma, hennes kompis Malin och Pia och hejade på, både på vägen och vid målet, och det var superhärligt och hjälpte verkligen till.

Men nu är jag trött i benen och ser fram emot att bara vara hemma och softa resten av dagen och kvällen. Hoppas de rastlösa små kan förstå en mammas önskan....





Med Hilda före start




Och med Linda efter målgång




Osmickrande ovanförperspektiv, men glad att vara i mål! En fin och solig dag blev det tillslut, men blåsigt och inte så varmt i skuggan.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: