söndag 25 mars 2012

Lille skrutt 3 år

Världens ilsknaste lilla trollunge fyllde tre igår! För en gångs skull vaknade Nadia först, så även om det bar emot att väcka Olivia klockan sex, kände vi oss tvungna att gå upp och sjunga. Så vi stämde upp i Ja må hon leva, men lilltjejen rörde inte en min... Så vi sjöng igen och petade lite på henne och då vaknade hon och var så glad och spexig och blev överlycklig över sina paket. Största höjdaren var ett Fifi-hus i form av en vattenkanna med massor av små gubbar och saker. Det har Nadia och Olivia lekt med nästan non stop sen dess.

Barnen fick (köpt) tårta till frukost och senare kompletterade vi med lite mackor och gick till Sats medan Johan handlade och lämnade recycling.







Barnen turades om att åka vagn, gå och åka sparkcykel. Den är perfekt för att slippa ta syskonvagnen.

Sen blev det brått, pappa, Titti och farmor skulle komma på födelsedagsfika och jag hade en halvtimme för att duscha, dammsuga och göra klart tårtan. Men jag hann! Tårtan var supersmarrig, en kladdig chokladtårta med hallonvispgrädde.

På kvällen kom Kalle och Jasmine över på middag och eftersom Jasmine inte äter kött gjorde vi det lätt för oss och gjorde pesto-laxen som ju både är god och lättlagad



Liten trassla firade i mammas favoritkreation, prinsessklänningen i rosa tyll....

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: