söndag 27 februari 2011

"När jag blir stor..."


Nadia funderar just nu väldigt mycket på dels när hon var liten - hon älskar att höra historier om vad hon sade och gjorde - och sen är det mycket fokus på när hon blir stor. När hon blir stor ska hon göra allt det jag gör - dricka kaffe, sminka sig, ha svarta strumpbyxor osv osv. Men framförallt ska hon ha en bebis. Jag tror att det började en dag när vi var och gungade. Jag sade någonting om när du blir stor och hon tittade fundersamt på mig och sa "Men mamma, när jag blir stor, vem ska vara liten då?" Och sen kom hon själv på "då kanske jag kan få en egen bebis!"

Nu pratar hon nästan varje dag om att när hon blir stor och får en bebis i sin mage, och säger drömskt att "när jag blir stor ska jag bli mamma..." Jag vet inte om det är normala tankar för en treåring, men hon lär ju hinna skrämma bort många killar med de orden... :)
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hahahahah :-) Gullunge !

Adele ska bli Zlatan och gå i skolan .. inget annat ! :-)

Kraaaam

Anonym sa...

Det sa jag ocksa nar jag var liten. Folk fragade vad jag ville bli nar jag blev stor, och jag svarade "jag ska bli mamma!". Och min egen mamma, som jobbat sen jag var 6 manader, fick jattedaligt samvete for hon trodde att jag menade att hon inte varit tillrackligt mycket mamma :)

Maja