onsdag 2 februari 2011

I ett

I ett går livet just nu. Jobb jobb jobb hela dagarna, knappt tid att springa på toa en gång, sen rusa iväg och hämta på dagis, fixa middag, äta middag, duka undan efter middag... Tänk om man hade en liten hustomte, som bara kunde ta över när vi ätit klart, och krypa under bordet och plocka ris och sanera ett kök som ser ut som efter en smärre explosion. Jag är så jäkla trött på det där vardagsgnetandet, det tar liksom aldrig slut!

Det skulle just nu skulle behövas en tredje person till läggningarna av Nadia... Olivia somnar på ett kick, men Nadia är riktigt krånglig just nu. Läggningen av henne tar en mindre evighet. Hon vrååååålar att vi ska sjunga och sjunga och sjunga och dessutom håller hon på att krångla med att det kliar här och där och en nagel är lång och det ena med det andra. Johan och jag turas om att springa in och ut... PUUH, hoppas detta blir kortvarigt!

Morgnarna fungerar dock riktigt smidigt just nu (knappt så att jag vågar skriva det.. peppar peppar), det är helt klart en fördel med underställ i och med att man inte behöver bråka om vilka kläder de ska ha på sig...

Igår hade jag med mig tre barn hem eftersom Emilia skulle följa med och leka med Nadia. Dock hade klantiga jag lyckats glömma hemnycklarna, men som tur var fick vi följa med Mia och Douglas hem och leka tills Johan kom och räddade oss. Då blev Douglas helt förkrossad när alla kompisar skulle gå, så vi tog med honom också och tänkte att en mer eller mindre. Och det gick superbra med alla barn, om det var några som krånglade så var det iallafall inte våra små gäster... Jag lagade en kulinarisk falukorvsmåltid till alla barnen, men de åt inte mer än några tuggor, så ivriga att gå och leka igen..


Inga kommentarer: