söndag 16 januari 2011

Veckan som gått

Förra lördagen söndagen vaknade barnen alldeles för tidigt och var båda på uselt humör. När Johan tagit första passet och gått och lagt sig igen, bara bylsade jag på de sura barnen och mig själv och tog ut dem i vagnen. Tänkte att de kunde sova, men det var de inte intresserade av. Så vi gick till Vasaparken och gungade och åkte rutschkana och efter det gick vi ned till skridskobanan och kollade på alla som åt skridskor. Samt, som synes på bilden, åt varmkorv.


Vem har sagt att man måste stå upp i hissen. Dessa barn har testat alla varianter, det senaste är att liggåka.

Vi fick några av Theas avlagda pyjamasar och eftersom Nadia alltid vill ha långa pyjamasar (alltså i en del) var det perfekt. Även Olivia roffade åt sig en, så just nu luktar mina barn Thea kvällstid.


Igår var jag och Elin på bio med Nadia och Olivia. Vi såg Lilla Anna och Långa farbrorn som kollade på Labanfilmer och det var mycket uppskattat. Nadia ville förstås titta på filmen en gång till direkt efteråt, hon är fortfarande inte så bra på att förstå att saker och ting tar slut.

Men istället gick vi och fikade, via lite barnklädesrea på KappAhl och Zara. Köpte några fina klänningar till Nadia och lite småsaker till Olivia. Återstår att se om jag får på Nadia hennes, det är jag lite tveksam till. Hon vill helst bestämma själv.

Nadia hade inte sovit på dagen och blev arg när vi skulle gå från caféet. Sen höll hon på att somna i vagnen men jag höll henne vaken, eftersom det var så nära hem. Det ångrade jag lite sen, när det var dags för pyjamas och Nadia fick ett numera ganska sällan skådat psykbryt. Hon lugnade sig efter ett tag men oj så arg och ledsen hon var innan. Men hon somnade på två sekunder sen iallafall.

Idag var det som vanligt väckning halv sju (vilket är oändligt mycket bättre än halv sex, men kanske aningen tidigt för en söndagsmorgon ändå). Pappa och Titti ska komma förbi en stund på förmiddagen, eller om vi ses ute och sen ska vi hela gänget ut i förorten och hälsa på Rosie med familj.

.

Inga kommentarer: