söndag 2 januari 2011

Disney och lek

Det har varit några sega dagar efter nyår, inte klokt att det ska ta sådan tid att återhämta sig! Och imorgon är det jobb igen.. Men en kort vecka, tack och lov.

Idag splittade vi på familjen för första gången sedan jullovet började, och jag tog med mig Nadia och mötte upp Hanna och Astrid för att gå på Disney on Ice. Vi hade fått biljetter av Kanal 5 som även hade lite förmingel i en hotelllounge innan. Där bjöd de på massa varmkorv, kaffe, bullar och mackor och hade fotografering med Musse och Mimmi, men det kom vi tyvärr försent till. Men Astrid och Nadia fann varandra direkt och att de hade identiska ytterkläder; mössa, jacka och täckbyxor gjorde inte saken värre. De hade jättekul och de fick även varsin Superhjälte-docka av Kanal 5, som Nadia tydde sig till direkt. Så idag har båda våra barn lärt sig säga "superhjälte"! Sen gick vi in i Globen, och bara det var kul förstås och kollade på showen. Nadia pratade konstant och vinkade och kollade på alla Disney-figurerna med stort engagemang, medan Astrid satt tyst och trollbunden. Nadia blev inte alls glad när showen två timmar senare var över, hon har aldrig varit bra på saker som tar slut... Hon har tjatat konstant om att se den igen sen dess.

När vi var på väg hem ringde Jenny Tori och frågade om hon och Felicia fick komma förbi och leka, eftersom de var i stan och det blev jag så glad över eftersom de bor långt ut på Värmö och vi inte ses så ofta. Det var jättemysigt att ha dem här och barnen lekte så bra ihop, trots att de inte setts på nästan ett år.

Några som också leker himla bra ihop på sista tiden är de två systrarna. Det är som att de svetsats närmare tillsammans detta jullov då vi umgåtts så mycket och det är en ren fröjd att se dem tillsammans, även om skratt och bus förstås avlöses av lite bråk och skrik ibland. Men mest är det kul och det är fantastiskt att se dem springa runt och skratta så de kiknar.

.

.

Inga kommentarer: