onsdag 1 oktober 2008

Tisdag, nu onsdag

Igår hade Nadia och jag en riktig heldag med Frida och Walter. Vi började med morgonfika på favoriten Ritorno, gick sen till Vasaparken för att gunga lite och ge lunch till småttingarna. Men öppna förskolan var stängd pga sjukdom, så vi fick ta vår tillflykt till korvkiosken för att få barnmaten uppvärmd. Passade på att stödklämma i oss varsinn korv också. Ingen av bebisarna åt mer än några tuggor och somnade båda mitt i maten. Konstigt att de kan vara så synkade.

Vi passade iallafall på att ta en promenad till Söder, men fastnade i ett regnoväder. Utanför Bonniers konsthall såg jag ett välbekant ansikte inne på caféet och insåg till min fasa att jag missat en jobblunch (mest av social karaktär men ändå) som skulle ägt rum 40 minuter tidigare. Jag lämnade vagnen med Frida och sprang in och skämdes. En enda sak inbokad på hela veckan, och inte ens det kan man hålla koll på. Helena, min lunchdate, var iallafall cool, hon har själv två små knodds så jag tror hon förstod min förvirring. Pinsamt var det iallafall.

Vi knallade iallafall vidare i regnet tills vi hoppade på en buss till Söder. Sen blev det Blocket-shopping för Frida innan vi tog oss tillbaka till våra hoods och tog ytterligare en fika och Nadia och Walter fick äta sina lunchrester (japp, vi värmde på barnmatsburkarna igen och kommer nu garanterat hamna i barnmatshelvetet. Detta är ett big no no...) eftersom klockan var nästan tre och de började bli riktigt hungriga. Mysig dag med massa massa fika.

Och inte var den över än! När Johan kom hem slängde jag på mig träningskläderna och gick och körde en pump med Elin på nya Sats på St Eriksbron. Skönt!

Och Nadia kan fortfarande krypa! Och dessutom spotta på golvet så att hon får en liten dregglehög att peta i. Och så håller hon på att försöka ställa sig upp... Hejvaregår, nu ska vi klä på oss och sätta igång med denna dag. Klockan är ju redan nio och jag har varit uppe i tre timmar. Kanske dags för lunch?

Inga kommentarer: