lördag 4 oktober 2008

Solig och regnig fredag

Igår hade vi egentligen ingenting mer än en lunch med Åsa inplanerad. Eftersom vi inte setts på så länge hade jag längtat efter den lunchen och det kändes liksom som att det räckte som fredagsplan. Vi promenerade ned på stan i god mak och jag tänkte att Nadia kanske kunde sova innan, eftersom vi inte skulle träffas förrän ett. Men icke. Den lilla tjejen följer inte min klocka hon. Samma sak var det i torsdags när vi skulle träffa Pia och jag hade planerat in middagslur innan. Då höll hon sig enträget vaken och somnade först i vagnen på vägen dit.

Så Nadia var iallafall vaken och gullig och ganska nöjd att sitta och banka händerna i bordet medan Åsa och jag catchade up. När hon började gnugga sig i ögonen försökte jag lägga henne i vagnen, men icke. Asförbannad bebis blev resultatet, så hon fick sitta med resten av lunchen också. Och var på ett gott humör, tills vi gick då hon omedelbart somnade i vagnen och missade att träffa morfar som hade sett fram emot en krypshow.

Så vi knallade hemåt Vasastan igen och mötte upp Frida och Walter i Vasaparken. Nadia vaknade och blev bjuden på pannkakor av Frida. Och lekte i gruset och försökte äta löv ända tills Walter vaknade och vi började bli lite frusna och gick in i öppna förskolan och lekte där ett tag istället. Sen var det dags att gå och möta Johan och handla lite middag. Egentligen skulle vi gått och kollat på bröllopsresa men Johan var bakis efter konferensen och Nadia trött på att sitta i vagnen så vi hoppade över det. Vi måste sätta lite fart nu om vi ska komma iväg nångång!







Stickningen börjar arta sig nu och jag tappar bara lite maskor ibland och svär bara pyttelite. Men elaka Elin har åkt till landet över helgen så nu kommer jag inte vidare eftersom att sticka hälar inte är något jag behärskar på egen hand. Så jag stickar vidare och hoppas att Nadia inte har något emot lårhöga stay up-raggisar...

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka härliga bilder på våra bebbar.