söndag 5 oktober 2008

Slappa söndag

Bröllopsbubblande av Johan, Kalle, Jasmine, Matte och Klara

Idag har vi inte gjort många knop... däremot intagit desto fler kalorier. Vi var ju på bröllop igår, och trots att jag inte var så sugen innan (har liksom uppfyllt min bröllopskvot för i år och mer därtill) eller kände brudparet särskilt väl, blev det en kul och lyckad kväll. Nadia var med farmor hela eftermiddagen och kvällen och det var skönt att höra att det hade gått jättebra! Bra gick det också för Johan och mig som partajade på tills de stängde och kom hem vid tvåtiden. Då hade vi dansat massor till livebandet och hängt en del med Johans kompisar som det var kul att lära känna lite bättre, utan att vara varken gravid eller i sällskap av bebis.

Idag var vi ju då inte så pigga. Trots detta har vi avverkat en jättetvätt och äntligen rullat ut mattan jag köpte för flera veckor sedan. Och så ätit. 150-grammare med ost och mos vid sidan för min del, och gourmetrulle för Johan. Och Cola till. Känner mig riktigt fläbbig och ofräsch nu, men gott var det!

Nadia har badat ikväll, vilket är ett bra tidsfördriv innan läggdags och vilket hon nuförtiden älskar. Hon kan sitta hur länge som helst och leka med sin badanka och suga på sin lilla tvättlapp. Hon är så söt med sina små skrynkliga tår och rufsiga lilla frisyr.





Passar på att borsta tänderna i badet

Pappa fixar tuppkammen


Eller Superman-locken... Stålnadia!

Inga kommentarer: