onsdag 13 juni 2007

Dag 3

Nu har bloggen gått live. Den är hemlig för alla utom den innersta kretsen ännu. Hemlig är just vad jag känner mig också. Körde femkamp med alla cheferna på Grönan igår. Hela laget skulle få extrapoäng om varje deltagare körde Uppskjutet. Jag ställde mig utan att tveka med de andra i kön och köade i en halvtimme tills vi kom fram och jag såg en skylt med texten: "Din kropp kommer att utsättas för stora påfrestningar. Om du har något av följande besvär, avstå från åkturen". Och så en stiliserad bild på en överkryssad mage med ett foster i. Jag hoppade omedelbart ur kön, till mina medtävlandes stora förtrytelse, och kände mig som en riktig bangare resten av dagen. Jag ville nästan berätta för dem att ju är gravid och att det är därför, inte på grund av feghet! Men jag knep och bangade mig även igenom bergochdalbanan. Kändes inte som någon bra idé att lansera nyheten hos Sveriges skvallrigaste chefer.

Idag har jag bokat tid hos Mamamia för ett första besök. Jag får inte komma dit förrän efter semestern, för tydligen får man inte komma förrän tidigast i vecka 8. Så först ska jag sitta i Toscana och titta på när andra dricker rödvin, innan jag får gå på Nupp-tester och det ena med det andra. Jag har ingen aning om vad dessa förkortningar står för, men det lär jag väl få lära mig tids nog.

Jag kan inte dricka kaffe längre. Tog en cappuccino efter kundlunch på Lisa på Torget och kände hur ärtan grimaserade där inne. Tydligen vill den inte att min semester ska gå så mycket i njutningens tecken. Ingen carpaccio, ingen parmaskinka, ingen macchiato, ingen ost, inget vin, inget party, inga festcigg... This baby better be damn cute!

Inga kommentarer: